RESELLER BOWLS AND DISHES

Wij zijn trotse reseller van Bowls and Dishes.

Op aanvraag leveren wij gepersonaliseerde houten producten van dit mooie merk. Houten snijplanken, tapas planken en serveerplanken en andere houten producten in Olive Wood, Rose Wood, Teak, Wallnut and beuken.

 

Wij kunnen uiteraard helpen bij het kiezen en ontwerpen van uw gepersonaliseerde gravure.

Website Bowls and Dishes

Klik op de afbeelding om de website van Bowls and Dishes te bezoeken.

Pure Olive Wood

Pure Olive Wood is een natuurlijke lijn van Bowls and Dishes, bestaande uit 100% olijfhouten artikelen. Naast olijfhouten tapasplanken, schalen en vijzels, zijn ook diverse accessoires verkrijgbaar.

 

Pure Olive Wood is een natuurproduct, afkomstig van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben. Door de karakteristieke groei van de olijfboom verkrijg je één van de hardste houtsoorten ter wereld met een heel bijzondere tekening. Elk product is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek. Bovendien is het olijfhout hygiënischer dan andere houtsoorten, doordat het van nature oliehoudend is. Hout is een natuurproduct en is aan veranderingen onderhevig. Na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan.

Serveerplank Puur Teak Wood

Pure Teak Wood

Pure Teak Wood is een natuurproduct, afkomstig van teakbomen uit Java, welke onder ecologisch toezicht staan. Teakhout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Eventuele gaten in de plank behoren tot het natuurlijke karakter van de boomsoort.

 

Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het teakhout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. Het teakhout dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden schoongemaakt. Teakhout is niet geschikt voor de vaatwasser. Let op: Teakhout kan bij vochtig afnemen en/of het gebruik van onderhoudsproducten vlekken achterlaten op de ondergrond waarop het teakhout geplaatst wordt. Neem derhalve altijd voldoende droogtijd in acht en controleer het teakhout voor plaatsing op de ondergrond, zodat onverhoopte vlekvorming voorkomen wordt.

Puur Hout | Beuken

Puur Hout | Beuken is een natuurproduct, afkomstig uit de Europese bossen. Elke plank van Puur Hout wordt gestoomd, waardoor het stabieler wordt en minder snel vervormt door invloed van vocht of temperatuurwisselingen. Puur Hout is niet alleen geschikt als stoere snijplank in de keuken, maar geeft ook op tafel karakter aan de hapjes en gerechten die erop geserveerd worden.

 

Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het hout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. De plank dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden schoongemaakt. Niet geschikt voor de vaatwasser.

Serveerplank beuken

Pure Rose Wood

Pure Rose Wood is een natuurproduct, afkomstig van Dalbergia Sissoo bomen uit Zuid-Azië. Het Sheesham hout, ook wel Indian Rosewood genoemd, heeft een warme kleur en een mooie opvallende tekening met afwisseling tussen donkere tonen van het kernhout en lichtere tonen van het spinthout. Elke plank is uniek, doordat elk stuk hout zijn eigen tekening en kleurverloop heeft. De zwarte metalen handvatten zijn niet alleen handig in gebruik, maar geven de planken ook een stoer uiterlijk.

 

Pure Rose Wood is zeer duurzaam. Het hout gaat lang mee, door de dichtheid van het hout. Ook wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant. Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het hout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. De plank dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden gewassen. Hout is niet geschikt voor de vaatwasser.

Pure Walnut Wood

Met een plank van Pure Walnut Wood van Bowls and Dishes haal je een bijzonder exemplaar in huis. Elke walnoten plank is zeer fijn afgewerkt en dat voel je. De kleur van het Europees notenhout is warm donkerbruin en heeft fraaie donkere verticale nerven. Het notenhout is mesvriendelijk en heeft de juiste hardheid om diepe kerven tegen te gaan. Maar natuurlijk kan je er ook gerechten en hapjes op serveren of de plank voor decoratie gebruiken.

 

Om haar mooie kleur en glans te behouden dient het hout regelmatig met een speciale onderhoudswax te worden behandeld. Hout is van nature aan veranderingen onderhevig en na verloop van tijd kunnen scheuren ontstaan. Voorkom langdurige blootstelling aan water en warmte. De plank dient voor het eerste gebruik met een zachte borstel, lauwwarm water en zeep te worden schoongemaakt. Niet geschikt voor de vaatwasser.